Meny

Bumper balls & Sportaktiviteter

Bungee Run interaktiv

Bungee Run interaktiv

Denna bungee run kommer utrustad med det interaktiva spelet! Spelet har tre varianter och det går ut på att släcka så många lampor som möjligt i olika varianter, häftiga ljus och ljudsignaler när man trycker. Varje spel är 45 sekunder långt! Otroligt roligt, jobbigt och beroendeframkallande spel som passar alla åldrar.

Mått: 3,5 X 10 X 2,5m
Pris: 2 200kr

Klättervägg

Klättervägg

Tävla mot kompisen och se vem som kommer upp – och ner först. Passar barn i åldrarna 4-10 år och rekommenderat antal barn är upp till 2 pers.

Mått: 5 X 5 X 6 m
Pris: 2 200kr/dygn

Spiderman Interaktiv

Spiderman Interaktiv

Denna hoppborg kommer utrustad med det interaktiva spelet! Spelet har tre varianter och det går ut på att släcka så många lampor som möjligt i olika varianter, häftiga ljus och ljudsignaler när man trycker. Varje spel är 45 sekunder långt! Otroligt roligt, jobbigt och beroendeframkallande spel som passar alla åldrar.

Mått: 5 x 5 x 5m
Pris: 2 200kr/dygn


Klättervägg 5m interaktiv

Klättervägg 5m interaktiv

Denna klättervägg kommer utrustad med det interaktiva spelet! Spelet har tre varianter och det går ut på att släcka så många lampor som möjligt i olika varianter, häftiga ljus och ljudsignaler när man trycker. Varje spel är 45 sekunder långt! Otroligt roligt, jobbigt och beroendeframkallande spel som passar alla åldrar.

Mått: 5 X 5 X 6 m
Pris: 2 750kr/dygn

Fotbollsdart

Fotbollsdart

Mått: 5 X 2,5 X 5m
Pris: 1 500kr/dygn

Bungeyrun

Bungeyrun

Denna aktivitet har under många år varit en favorit hos många. Knyt fast gummibandet, trä på dig selen och börja springa. Tävlingen kan utformas på många olika sätt! Den som placerar sin markör längst fram på 3 försök eller på markerade ställen. Eller tvärt om, hämta markörerna i omvändordning, allt för att det skall bli jobbigt…

Mått: 3,5 X 10 X 2,5m
Pris: 1 500kr/dygn


Zorbbollar

Zorbbollar

Mått: 2m/diameter
Pris: 750kr/dygn

Bumper ball

Bumper ball

Man spelar fotboll samtidigt som man befinner sig inuti en uppblåst boll, i priset ingår 2/st mål samt fotboll & pump.

Mått: 1,5m/diameter
Pris: 400:- / boll / dygn ( minst 4 bollar)

Fotbollsmål

Fotbollsmål


Pris: 1000kr/dygn